XPM/XPT 25 år i Midt-Norge!

Touch skjermer “alt i ett” til møterom, kantine og demorom osv

Kom å se våre enestående digitale touch skjermer, som erstatter alt av AV utstyr på ditt møterom, demorom, kantine, klasserom osv. Vi garanterer at du blir imponert og ser muligheter for din bedrift, akkurat som vi gjorde før vi kjøpte den inn til våre tre kontor! http://www.xpm.no/av-og-digitale-touch-skjermer/

Kom å se våre enestående digitale touch skjermer, som erstatter alt av AV utstyr på ditt møterom, demorom, kantine, klasserom osv.

Våre I3 Touch skjermer gir krystallklar 4K kvalitet og er på Android plattform. Den er som en god hjemmeTv i kvalitet, så dere kan i tillegg bruke den til Video/TV/fotballkamper, som reklame/display tavle osv.

Nå kan du bytte ut din Smartboard, lerret, projektor, FlipOver, Whiteboard tavle, Videomøte utstyr, Lydenhet osv.

Oppkobling gjøres trådløst via PC, Mac, Androide og Apple produkt, eller dere kan gjøre det på gamlemåten med HDMI osv. Videre kan dere ha en demoPC knyttet til og bruke trådløs tastatur og mus.

Mange brukere kan være koblet opp samtidig, og på sekunder bytte mellom hvem som styrer skjermen. Dette er praktisk i prosjektarbeid, i undervisning osv.

Vi i XPM.no og XPT.no bruker tavlen aktivt på Teams (Skype) video/lyd/dokument møter, og har ikke lenger utfordringer i disse situasjonene. leverandører og besøkende kobler seg lett opp og viser sitt budskap, der vi tidligere hadde utfordringer, går dette som en drøm.

Kom innom ett av våre kontor i Ålesund, Molde eller Trondheim, så avtaler vi visning.

Kontakt oss på kontor@xpm.no eller ring 91829955 Bjarte Skuseth, Daglig leder

For mer informasjon: http://www.xpm.no/av-og-digitale-touch-skjermer/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Siste nytt

Ønsker du kontakt med oss?

Fyll ut skjemaet og velg kategori, så tar vi raskt kontakt med deg!

Hva gjelder din henvendelse?