XPM/XPT 25 år i Midt-Norge!

A3 Kopi og flerfunksjonsmaskiner

Hovedmaskin til bedrifter/kommuner. Flere hastighetsalternativ. Høy kvalitet i print/skann/ kopi. Høy sikkerhet! Tilbys m/serviceavtale!

God kopi- flerfunksjonsmaskin m/høy sikkerhet! Passer små/mellomstore brukergrupper. Lillebror til Xerox AL 81xx serien. Tilbys med serviceavtale!

Denne raske A4 "alt i ett" maskinen, gir samme muligheter i bruk, som de større gulvmodellene. Vi kan også tilby serviceavtale på Xerox C415.

Mange av våre kunder har en "alt inkludert" serviceavtale, som både gir lave brukskostnader, og bekymringsfri printerhverdag! Vi hjelper deg!

Print as a service eller Print som en tjeneste har vi levert til våre kunder i 20 år! Dette har gjort oss til en ledende aktør i Norden på Bekymringsfri Print!

Xerox leverer bransjens desidert sikreste kopi/mfp maskiner og støtteløsninger! Gjør som 2 tusen bedrifter i Midt-Norge, sov godt om natten!

Nå kan du både sikre dokumentsikkerheten rundt utskrift, samtidig som du reduser utskriftsvolumet med 20-30% ved å ta i bruk en Sikker Print løsning.

Digitaliser dine kontrakter, sertifikat, faktura, fraktbrev på en smart måte som gjør dokumentene søkbare.

Ønsker du kontakt med oss?

Send oss en melding i skjema under og vi tar raskt kontakt med deg!

Epost Molde:  kontor@xpm.no  
Telefon: 909 42 511

Epost Trondheim: service@xpt.no
Telefon: 909 42 511

Epost Ålesund:  kontor@xpm.no 
Telefon: 909 42 511

Ønsker du kontakt med oss?

Fyll ut skjemaet og velg kategori, så tar vi raskt kontakt med deg!

Hva gjelder din henvendelse?