<< Tilbake
noimage
IT's here - Versalink 405 fra Xerox!

I Versalink 405 fra Xerox (A4) får du alt du trenger til å håndtere dokumentene dine! Versalink C405 omtales i internasjonal presse, som den meste spennende A4 lansering på flere 10'år.
I tillegg til å være "best i klassen" på print, skann og kopi, fungerer og ser touchpanelet ut som på en "IPAD". Enkle valg/knapper gjør bruken enkel, og Xerox gjør det enkelt å legge til de apper/knapper som passer din bedrifts digitaliseringsbehov.  Med sikkerheten ivaretatt kan du gjøre oppslag til eks. på nett og i dine IT løsninger, og dermed også bruke den som en informasjonssentral.
Så på kontoret, hytta eller hjemme, vil Versalink C405 (MFP) være alt du trenger for å få jobben gjort! At den også ser bra ut, er kun en bonus!Reporter :  Admin
Source : 
Publish on :   16.05.2017 09:33

I Versalink 405 fra Xerox (A4) får du alt du trenger til å håndtere dokumentene dine! Versalink C405 omtales i internasjonal presse, som den meste spennende A4 lansering på flere 10'år. I tillegg til å være "best i klassen" på print, skann og kopi, fungerer og ser touchpanelet ut som på en "IPAD". Enkle valg/knapper gjør bruken enkel, og Xerox gjør det enkelt å legge til de apper/knapper som passer din bedrifts digitaliseringsbehov. Med sikkerheten ivaretatt kan du gjøre oppslag til eks. på nett og i dine IT løsninger, og dermed også bruke den som en informasjonssentral. Så på kontoret, hytta eller hjemme, vil Versalink C405 (MFP) være alt du trenger for å få jobben gjort! At den også ser bra ut, er kun en bonus!
  • x
 

Nyheter

ØNSKER DU KONTAKT?

Send oss en melding her og en av
våre hyggelige og kunnskapsrike
konsulenter vil ta kontakt!

 

KONTAKTSKJEMA!

 

Eller kontakt oss på:

Tlf: 98216805  epost: kontor@xpm.no